A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вистояли на майдані — переможемо у війні: у с-щі Семенівка відзначили День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 15:17
Кількість переглядів: 243

Фото без опису 9 років відділяють нас від того вікопомного дня, коли у Києві розпочалися мирні акції протестів, які в новітню історію України увійшли під назвою Революція Гідності.

Гідність і Свобода – ці дві цінності взялися виборювати на майданах міст українці ціною власного життя. Пам’ятаємо і вшановуємо пам'ять всіх полеглих на Київському Майдані Героїв Небесної Сотні.

Фото без описуЗ нагоди цієї дати, 21 листопада 2022 року, в Семенівській територіальній громаді відбувся мітинг-реквієм. Представники місцевої влади, начальники відділів структурних підрозділів селищної  ради та її виконавчого комітету, працівники установ та організацій, громадськість зібралися біля пам’ятника Тарасу Шевченку та стели борцям за Свободу та незалежність України  в с-щі Семенівка, аби вшанувати мужніх людей, які встали на захист демократичних цінностей, прав та свобод в Україні.

Фото без описуУкраїнці вкотре довели собі та світу, що є могутнім народом, який готовий протистояти викликам та робити все для майбутнього країни. Ми обрали власний шлях розвитку і не маємо права з нього зійти. За нашу Гідність і Свободу ми платимо велику ціну, адже ці цінності ми відстоюємо у війні за незалежність. Зробити Україну великою та сильною – наше спільне завдання, зазначив у промові заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Стеценко.Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора