A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Дата: 25.11.2022 09:25
Кількість переглядів: 187

 

       Фото без опису ЩОРІЧНО В УКРАЇНІ З 25 ЛИСТОПАДА ПО 10 ГРУДНЯ ПРОВОДИТЬСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

        Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. А також вкотре привернути увагу до такого жахливого явища як насильство: ми спільно піднімаємо рівень правової та інформаційної обізнаності, що домашнє насильство – це злочин, і про це не потрібно мовчати. Ми проводимо широку інформаційну кампанію, щоб найперше толерувати суспільство до цієї проблеми.

       Вчинення домашнього насильства – це вже давно не приватна справа, а комплексна, дієва політика взаємодії соціальних служб, органів поліції, закладів охорони здоров’я, освіти, центрів з надання безоплатної правової допомоги.

      Якщо Ви постраждали від домашнього насильства звертайтесь до спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування  осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі працює за адресою: смт Семенівка, вул. Незалежності, 44, каб.415. Зв’язатися із фахівцями консультативної служби можна також за телефоном: 050-736-0121.

 

Служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора