A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулась нарада директорiв закладів освіти громади

Дата: 02.12.2022 16:35
Кількість переглядів: 118

Відкрити світлину  01 грудня 2022 року в робочій залі Семенівської селищної ради відбулась нарада директорiв закладів освіти громади. Під час наради обговорили питання: освiта громади в умовах военного стану; особливості опалювального сезону 2022-2023 навчального року: стратегічне планування розвитку закладів загальної середньої освіти Семенівської селищної ради; нова українська школа особливості оцінювання навчальних досягнень учнів 5 класу; виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року №684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів»; атестація педагогічних працiвникiв закладів освіти Семенівської селищної ради; оптимізація мережі закладів загальноï середньоï освіти Семенівської селищної ради у 2023 році. Однак, основна увага освітян під час наради була зосереджена на правильнiй органiзацiї дошкільної освіти громади.
Фото без описуПеред присутніми виступив депутат Семенівської селищної ради, голова комісії з питань планування бюджету, фінансів, податків, майна соціально-економічного розвитку Валерiй Книш. Він зазначив, що до нього звертається велика кількість батькiв, якi стурбовані питанням роботи дитячих садочків в такий не простий час. Все це змусило вивчати рiзнi форми та варіанти роботи даних закладів. Однак, ситуація залишасться дуже складна. Великий об'єм роботи та органiзацiї лягас на вiддiл освiти, сім'ї, молоді та спорту так і колективи самих дитячих садочків. Адже кожен заклад має свої особливості та специфіку. Директори садочків проводитимуть роботу з батьками та обов'язково враховуватимуть їхні думки під час прийняття рішень щодо форми навчання. Заклади, за умови виконання певних робіт, розглядатимуть можливий варіант навчання але тільки після виконання повного списку робіт та за згодою батькiв. Також, значна увага приділялася обговоренню найбільш актуальних проблем, встановлення генераторів, закупiвля необхідного запасу пального. Селищний голова зауважила, що безпека є пріоритетом. Освітній процес в умовах війни досить складне питання. Діти і педагогічні працівники мають бути безпеці. Навчання  повинно бути повноцінним, яке передбачає розвиток максимально продуктивних та здорових відносин між усіма учасниками виховного та освітнього процесу.
На сьогоді варто підходити  до  ситуації відповідально. Ризики досить високі,  особливо, якщо питання  стосується безпеки.
По завершенню наради Людмила Милашевич наголосила на необхідності  особливої  відповідальності всіх  управлінських ланок та кожного посадовця за організацію роботи  в умовах воєнного часу,  подякувала за роботу та розуміння.Немає опису.Немає опису.Немає опису.
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора