A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні громадяни!

Дата: 07.12.2022 08:16
Кількість переглядів: 99

Шановні громадяни!

   Просимо Вас долучитися до формування Реєстру територіальної громади. Реєстр громади - це сучасна автоматизована база даних, яка створена для спрощення процедури обміну інформацією про реєстрацію місця проживання громадян між органами влади та забезпечення потреб громади в автоматизації процесів.

Ті жителі, дані яких є в Реєстрі, зможуть не витрачати особистий час для отримання різного виду довідок із питань нарахування субсидій, отримання матеріальної допомоги тощо. Це спростить процедуру і збереже Ваш час.

Тому просимо Вас, при наявності вільного часу, відвідати з документами (паспортами, для неповнолітніх дітей – зі свідоцтвами про народження, документами на право власності на житло) Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради для уточнення персональних даних та наповнення Реєстру територіальної громади.

Нагадуємо, що Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради працює за адресою: с-ще Семенівка, вулиця Незалежності, 44, к.101. Графік роботи — з понеділка по четвер з 07:30 до 16:15 (прийом громадян здійснюється до 15:00) та в п’ятницю з 07:30 до 15:00 (прийом громадян — до 14:00), без перерви. Додаткова інформація за телефоном: +380979200509 або електронною адресою cnap-semenivka-sr@ukr.net. 

Ми працюємо для Вас!

ЦНАП Семенівської селищної радиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора