A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулось чергове засідання виконкому

Дата: 08.12.2022 11:08
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

8 грудня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради, яке розпочалось із традиційної хвилини мовчання на знак пам’яті про тих, хто загинув від російської агресії.   

До порядку денного було включено 13 важливих для різних напрямів життєдіяльності громади питань, зокрема щодо зміни та коригування адреси об’єктів нерухомого майна, повідомної реєстрації колективних договорів та змін до них, погодження Плану соціально-економічного розвитку Семенівської територіальної громади на 2023 рік, надання матеріальної допомоги жителям громади, затвердження акту приймання-передачі (бензин, дизельне паливо) та інших. З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Виконком надав дозвіл на перепоховання останків полеглих військовослужбовців – наших земляків, які загинули, захищаючи Україну від  ворожої російської навали. Вічна пам’ять всім загиблим героям!

У зв’язку з наближенням Нового року було обговорено і питання доцільності встановлення головної  ялинки громади.

Переважною більшістю члени виконкому зійшлися на думці, що встановлення  новорічної ялинки силами КП «Комунальник» не вимагає затрат коштів,  так як  було  минулого року,  тому варто це робити.

Адже новорічні свята - насамперед, радість для дітей. Тож нехай навіть в суворих умовах війни діти відчують піднесену атмосферу біля ялинки, хоч вона і не засяє ілюмінацією. А для всіх  жителів громади цей головний новорічний атрибут хай стане символом віри в наступний переможний рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора