Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сімнадцята сесія: підсумки та плани

Дата: 13.12.2022 13:35
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Пленарне засідання сімнадцятої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання провела 13 грудня селищний голова Людмила Милашевич

Напередодні продуктивно пройшло розширене засідання постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, податків, майна та соціально-економічного розвитку під головуванням Валерія Книша, за результатами якого до пленарного розгляду було рекомендовано 24 питання:

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Семенівської селищної територіальної громади за ІІІ квартал 2022 року.
  2. Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади  на 2022 рік.
  3. Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Семенівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  4. Про затвердження Програми висвітлення діяльності місцевого самоврядування в засобах масової інформації на 2023-2024 роки.
  5. Про  затвердження Статуту КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради в новій редакції
  6. Про  затвердження Статуту КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради в новій редакції.
  7. Про внесення змін до фінансового плану на 2022 рік КП «Семенівська лікарня»  Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  8. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану  за 9 місяців 2022 року КП «Семенівська лікарня»  Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  9. Про внесення змін до фінансового плану на 2022 рік КП «Семенівський центр ПМСД»  Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  10. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану  за 9 місяців 2022 року КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  11. Про внесення змін до фінансового плану на 2022 рік Комунального підприємства «Комунальник»
  12. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану  за 9 місяців 2022 року Комунального підприємства «Комунальник»
  13. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік Комунального підприємства «Комунальник»
  14. Про внесення змін до структури центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради.
  15. Про прийняття майна в комунальну власність.
  16. Про передачу майна комунальному підприємству «Семенівська лікарня» Семенівської селищної та Оболонської сільської ради.
  17. Про внесення доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунального майна Семенівської селищної територіальної громади для передачі майна в оренду на аукціоні.
  18. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності  Семенівської селищної територіальної громади, що підлягають приватизації в 2023 році.
  19. Про внесення змін до структури відділу управління майном.
  20. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Семенівської селищної ради на 2023 рік.
  21. Про передачу трактора ЮМЗ-6 з балансу відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради на баланс Комунального підприємства «Комунальник» Семенівської селищної ради.
  22. Про затвердження та введення в дію структури Фінансового управління  Семенівської селищної ради з 01 січня 2023 року.
  23. Про умови оплати селищного голови Семенівської селищної ради в 2023 році.
  24. Про внесення змін до структури КУ «Семенівська дитяча мистецька школа

З усіх зазначених питань депутатами  прийнято відповідні рішення.

Після розгляду питань порядку денного в розділі «Різне» виступили депутати Лариса Власюк, Валерій Книш, Василь Голодний, селищний голова Людмила Милашевич.

Завершальна частина сесії пройшла у формі продуктивного діалогу з важливих для життєдіяльності громади питань, таких як наповнення бюджету, оптимізація мережі освіти та організація освітнього процесу, благоустрій і впорядкування територій (в цьому контексті відзначено добру роботу КП «Комунальник»), діяльність  представників  певної політичної сили в депутатському корпусі, обмеження  щодо проведення масових заходів на період воєнного часу та  інших.

Людмила Милашевич подякувала депутатському корпусу, виконавчому комітету, структурним підрозділам селищної ради за активну співпрацю в загальних інтересах  та висловила побажання щодо подолання серед жителів громади окремих негативних моментів  в плані розхитування громадської думки, адже сьогодні нам особливо потрібні організованість, толерантність та  взаємоповага.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора