Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2022 11:20
Кількість переглядів: 129

Про одну з найбільших катастроф — аварію на Чорнобильській атомній електростанції — знає і пам'ятає весь світ. Сьогодні, 14 грудня, семенівці вшанували відчайдушних людей, які проявили неабияку сміливість та мужність у боротьбі з масштабним радіаційним лихом.

З цієї нагоди селищний голова Людмила Милашевич, начальник відділу культури та дозвілля Семенівської селищної ради Інна Календарь, Голова ГО «Союз – Чорнобиль України» Анатолій Святний,  чорнобильці-учасники ліквідації та представники поліції  поклали квіти до Пам`ятного знаку учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС в селищі Семенівка.

 Спілкуючись із ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС, селищний голова обговорила актуальні питання цієї категорії  громадян та ситуацію, яка складається нині. Від щирого серця  побажала миру,  міцного здоров’я, сімейного затишку, оптимізму та  добробуту. 

Сьогодні ми вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів. Також згадуємо тих, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав за нас найціннішесвоє життя.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять за загиблими ліквідаторами та поклали квіти до пам’ятного знака.Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора