A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено перевірки закладів торгівлі на території селища Семенівка

Дата: 16.12.2022 07:50
Кількість переглядів: 120

                      

Витрати на придбання продуктів харчування завжди становили значну частку у споживчих витратах українців. На жаль, у цей нелегкий для країни час, практика безпідставного завищення цін для населення стала буденністю.

Тому, для недопущення завищення цін на продукти харчування, що мають істотну соціальну значущість,  на виконання розпорядження начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна «Про окремі заходи щодо контролю за встановленням цін суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі» та розпорядження селищного голови Людмили Милашевич «Про окремі заходи щодо контролю за встановленням цін суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі», робоча група у складі працівників Семенівської селищної ради та представників Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області провела перевірки закладів торгівлі на території селища Семенівка. Ключовим питанням є встановлення торгової націнки. За результатами заходів складено акти, які будуть передані до Кременчуцької районної військової адміністрації.

Семенівська селищна рада наголошує на важливості недопущення необґрунтованого зростання цін під час реалізації продуктів харчування, що мають істотну соціальну значущість та про неухильне дотримання вимог чинного законодавства щодо державного регулювання цін в частині встановлення обмежувальних торговельних надбавок. За порушення законодавства суб’єкти господарювання несуть відповідальність згідно із Законом України «Про ціни й ціноутворення» та Кодексом України «Про адміністративні правопорушення».Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора