Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася робоча  нарада

Дата: 19.12.2022 09:31
Кількість переглядів: 112

Щотижнева робоча нарада з керівниками відділів та структурних підрозділів селищної ради відбулась сьогодні, 19 грудня,  у селищного голови Людмили Милашевич.

Обговорено  питання  про стан запобігання поширенню гострого  распіраторного захворювання COVID-19 у Семенівській громаді. Станом на 16 грудня ситуація із коронавірусною хворобою контрольована. Про те медики закликають дотримуватися всіх проти епідеміологічних заходів. За офіційними даними КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної та Оболонської сільської ради  протягом останнього тижня  зареєстровано 4 нових випадки захворювання. У порівнянні  з попереднім  тижнем  спостерігається  зниження  захворюваності на 55 %.  

Завідувач  сектору охорони здоров’я Світлана Бахаутдінова повідомила, що на сьогодні у наявності вакцина CoronaVac та Pfizer.

Усі керівники управлінь, відділів, служб та секторів доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили найнагальніші  питання.

За результатами наради селищним головою було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  на поточний тиждень.Немає опису.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора