A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітання Семенівського селищного голови Людмили Милашевич з Днем працівників архівних установ

Дата: 24.12.2022 08:15
Кількість переглядів: 96

Фото без описуПривітання Семенівського селищного голови Людмили Милашевич з Днем працівників архівних установ

Дорогі працівники та ветерани  архівних установ  громади!

Осмислення свого минулого – необхідна умова для становлення та розвитку нації. І саме завдяки документам, збереженим в архівах, ми маємо змогу дізнатися про всі сторінки нашої історії. Саме архівісти  зберігають і примножують історично-культурні та документальні цінності. 

Завдяки архівним фондам відкривається завіса над сторінками минулого, що мають  загальну значимість чи важливість для конкретної людини або роду.

Збережені документи є вмістилищем найрізноманітнішої інформації — від історичного екскурсу та вивчення особливостей різних епох до  питань, що сприяють вирішенню  соціальних потреб окремих громадян.

Акумулюючи надбання багатьох поколінь, архіви відкривають простір для наукових пошуків, краєзнавства, розширюють пізнавальні, інформаційні можливості.

Щира вдячність вам, хранителі духовно-соціальних цінностей, за невтомну працю, витримку, зібраність, терпіння, культуру спілкування.

Дякую вам за турботу про нашу архівну спадщину. І нехай ця турбота виявляється не тільки у збереженні документів, але і в їхньому поширенні. Нехай кожен, хто хоче дослідити і вивчити  історію, має вашу підтримку. Цій роботі немає ціни, і ніхто не впорається з нею краще за вас.

 

З повагою селищний голова                          Людмила МИЛАШЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора