A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Семенівському секторі поліцейської діяльності №1 ВП №1 КРУП ГУНП в Полтавській області кадрові зміни

Дата: 22.12.2022 08:35
Кількість переглядів: 282

У Семенівському секторі поліцейської діяльності №1 ВП №1 КРУП ГУНП в Полтавській області кадрові зміни

Вчора, 20  грудня, у Семенівському секторі поліцейської діяльності наказом ГУНП в Полтавській області  від 15.12.2022 року №587 о/с призначили тимчасово виконувати  обов’язки начальника  сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №1 Кременчуцького районного управління поліції — майора Віталія Кражана.

     Віталій Юрійович  до цього обіймав посаду заступника начальника сектору поліцейської діяльності. Представили  особовому складу нового керівника  під час робочого візиту  керівництво Глобинського РВ національної поліції України в Полтавській області. Під час виступу окреслили  пріоритетні напрямки роботи, що стосуються підтримання правопорядку на території обслуговування, розкриття кримінальних правопорушень, а також здійснення превентивної роботи серед населення з метою профілактики вчинення злочинів у громаді.

 Селищний голова Людмила Милашевич  привітала Віталія Юрійовича з новопризначенням та побажала плідної праці та наснаги в роботі. Висловила переконання, що знання регіону та його специфіки допоможе успішно реалізувати поставлені перед сектором завдання.

У свою чергу, Віталій Кражан  подякував керівництву  за довіру та наголосив, що у межах своєї компетенції буде у повному обсязі виконувати покладені на нього обов'язки, тісно налагоджувати співпрацю з  територіальними громадами задля підвищення рівня безпеки та довіри громадян.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора