A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено робочу нараду

Дата: 26.12.2022 10:38
Кількість переглядів: 110

Фото без опису Щотижнева робоча нарада з керівниками відділів та структурних підрозділів селищної ради відбулась сьогодні, 26 грудня,  у селищного голови Людмили Милашевич.

Під час наради керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів звітували про виконану ними роботу за звітний період.

Окремо порушувалося питання про заборону особам віком до 14 років перебувати на вулиці, в місцях загального користування без супроводу дорослих із 21:00 до 07:00 год. Таке рішення було  ухвалено  Радою оборони області від 15 грудня. Дотримання його є обов’язковим!

Також під час обговорення мова йшла про заборону продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім.  Адже на сьогодні залишається актуальною проблема вживання пива, алкогольних, тютюнових виробів неповнолітніми. Однією з головних причин є недотримання законодавства продавцями зазначеної групи товарів. Турбує і те, що батьки повинні контролювати і знати  коло знайомих та друзів своїх дітей, володіти інформацією щодо місця їх перебування у вечірній час.

Фото без описуНагадуємо, що комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

У разі, якщо ви бачите підозрілих осіб, які цікавляться нашою інфраструктурою,  розташуванням промислових підприємств чи ведуть фото або відеозйомку – негайно повідомляйте в поліцію за телефоном 102. Так само повідомляйте про помічені вами літальні апарати (дрони).

У жодному разі  не ігноруйте  сигналів  повітряної тривоги.

 Не панікуймо,  зберігаємо спокій, підтримуємо один одного. 

За результатами наради були надані відповідні доручення та розпорядження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора