A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Обережно – шахраї: Семенівський сектор поліцейської діяльності №1 ВП №1 КРУП ГУНП в Полтавській області радить, як не стати жертвою телефонного шахрайства

Дата: 11.01.2023 11:22
Кількість переглядів: 108

Шановні громадяни!

Не дозволяйте шахраям заволодіти вашими заощадженнями! Будьте обачними. Ніколи й нікому не повідомляйте PIN-код та CVV-код ваших банківських карток, а також номери та строки їх дії, паролі від інтернет-банкінгу, кодове слово та іншу конфіденційну і персональну інформацію. Також не відповідайте на СМС-повідомлення, які надіслані нібито від банку, де вас просять надати персональну інформацію. Не переходьте на сумнівні посилання, надіслані в СМС чи месенджерах. Бо зазвичай саме у такий спосіб зловмисники отримують доступ до банківських рахунків, звідки перераховують ваші заощадження на інші підконтрольні їм банківські рахунки. 

У разі отримання подібних дзвінків чи СМС-повідомлень радимо не відповідати, а негайно зателефонувати до банківської установи та повідомити службу безпеки про такі дії.  Якщо все-таки ви стали жертвою онлайн-шахрайства - негайно звертайтеся до поліції будь-яким зручним для вас способом, або зателефонуйте за номером 102.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора