Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про головне з щотижневої наради при селищному голові

Дата: 06.02.2023 10:59
Кількість переглядів: 134

Відкрити світлину

Про головне з щотижневої наради при селищному голові

Сьогодні під час робочої наради під головуванням селищного голови Людмили Милашевич, обговорено ряд питань порядку денного:

про стан запобігання поширення гострого респіраторного захворювання COVID-19, спричиненого коронавірусною інфекцією SARS –COV-2 у Семенівській громаді;

про виконання Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Семенівської селищної ради на 2021-2022 роки.

Відкрити світлинуЗ питань порядку денного інформували спеціаліст сектору охорони здоров’я Олена Хоменко та начальник відділу земельних відносин Семенівської селищної ради Григорій Шквир. У обговоренні взяли активну участь заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Чинчик та Юрій Стеценко.

Також, більшу частину наради зайняло питання виконання доручень, даних протягом минулих тижнів та обговорення поточної ситуації в громаді. Зокрема, гостро підіймалося питання щодо роботи КП «Семенівська лікарня» про що доповіла заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Неіленко.

Відкрити світлинуПо завершенню розгляду питань селищним головою надані доручення відповідальним посадовим особам для виконання в межах своїх посадових обов’язків.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора