Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася робоча нарада

Дата: 13.02.2023 13:38
Кількість переглядів: 148

Фото без опису  Чергову щотижня робочу нараду 13 лютого провела селищний голова Людмила Милашевич, яка підсумувала зроблене за попередній період та визначила ключові завдання для відділів і структурних підрозділів на поточний тиждень.

Війна в Україні кардинально впливає на підходи щодо організації діяльності органів місцевого самоврядування, навіть в тилових регіонах. Тож серед пріоритетних напрямків роботи залишається зміцнення обороноздатності громади, дотримання безпекової ситуації, робота з внутрішньо переміщеними особами, соціально вразливими категоріями, тощо.

Також звернуто увагу на моральні та інформаційні моменти із врахуванням нинішньої ситуації. Те, що позитивно сприймається в мирний час, досить часто є недоречним в умовах війни. Тож жителям громади варто виявляти стриманість, зокрема в соціальних мережах.

Особливий наголос селищний голова зробила на темі наповнення бюджету. Перед фінансовим управлінням поставлено завдання посилення аналітичної складової та комунікаційної роботи з платниками податків.

У ході наради обговорили питання про стан запобігання поширення гострого респіраторного захворювання COVID-19, спричиненого коронавірусною інфекцією SARS –COV-2 у Семенівській громаді.

Завідувачка сектору охорони здоров’я селищної ради Світлана Бахаутдінова наголосила на необхідності дотримання усіх профілактичних заходів, які впливають на темпи розповсюдження респіраторного захворювання. Ідеться про регулярне миття рук, дотримання особистої гігієни, дезінфекцію приміщень.

Робота щодо вакцинації населення в громаді продовжується.

Фото без описуОкремо заслухано звіт про роботу КП «Комунальник». Доповів з цього питання директор КП «Комунальник» Олександр Сурков. Предметно озвучено всі аспекти роботи підприємства за 2022 рік. Однак, головна увага звернута на укладання договорів для населення, бюджетних організацій та інших споживачів на вивезення твердих побутових відходів. Адже, своєчасна оплата послуг дає можливість КП "Комунальник" виконувати роботу в повному обсязі, щоб забезпечувати стабільну життєдіяльність жителів громади.

Фото без описуСьогодні наше головне завдання утримати в робочому стані всю систему життєзабезпечення громади. В умовах зими це надважливо, - зазначила селищний голова Людмила Милашевич.

Людмила Павлівна подякувала всім за розуміння та забезпечення відповідальних ділянок роботи, що сьогодні надзвичайно важливо в загальнодержавному контексті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора