Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Як отримати довідку про несудимість онлайн

Дата: 14.02.2023 15:10
Кількість переглядів: 129

Як отримати довідку про несудимість онлайн

Довідка про несудимість, яку надають громадянину за його особистим запитом, може знадобитися в кількох випадках: при оформленні на роботу, оформленні візи для виїзду за кордон, для участі у тендері, здійснення усиновлення, встановлення опіки, оформлення громадянства, оформлення або поновлення документів тощо.

Існує два види довідки – «скорочена» та «повна». «Скорочена» довідка включатиме відомості про відсутність/наявність судимості, «повна» довідка — відомості про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність/наявність судимості або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України.

Отримати витяг про відсутність судимості може будь-яка фізична особа, яка досягла 14-річного віку, та має право на отримання відомостей про себе з персонально-довідкового обліку.

Як отримати послугу онлайн

1. Перейдіть за посиланням https://vytiah.mvs.gov.ua/та авторизуйтесь за допомогою електронного підпису, Дія.Підпис або Bank ID.

2. Заповніть онлайн-форму для отримання витягу.

3. Під час замовлення витягу збережіть його номер. За ним ви можете самостійно перевіряти статус готовності.

4. Протягом 30 днів буде сформовано витяг, який ви можете використати за потреби.

5. Витяг буде надіслано на вашу електронну адресу.

Результат

Ви отримаєте витяг про відсутність чи наявність судимості або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України.

Наступні кроки

Зверніть увагу: щоб перевірити дійсність витягу про судимість, перейдіть за посиланнямhttps://vytiah.mvs.gov.ua/, введіть номер витягу, дату народження та отримайте результат.

ЦНАП Семенівської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора