Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Річниця виведення військ з Афганістану. На Семенівщині вшанували пам’ять загиблих земляків

Дата: 15.02.2023 11:50
Кількість переглядів: 196

Річниця виведення військ з Афганістану. На Семенівщині вшанували пам’ять загиблих земляків

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-річниця виведення військ з Афганістану. Через пекло війни пройшли десятки тисяч українських солдатів. Серед них – і семенівці. Сьогодні для них – особлива дата.

Цього дня біля стели Пам’яті воїнам-інтернаціоналістам в селищі Семенівка  зібралися  Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Стеценко, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Людмила Лопата, начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник  Мирослав Волков, учасники бойових дій на території інших держав, їхні родичі та близькі,  керівники управлінь та відділів, працівники виконавчих органів селищної ради,  громадськість.

Селищний голова Людмила Милашевич подякувала воїнам-інтернаціоналістам за збереження бойового духу, за  готовність підставити плече у важку хвилину за підтримку  своїх побратимів.

«Висловлюємо ветеранам глибоку вдячність за вірність народу, готовність зі зброєю в руках відстоювати державну незалежність. Зичимо усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя, миру та добробуту!», — зазначила Людмила Павлівна.

Усіх земляків, які не повернулися додому з тієї страшної війни, присутні вшанували хвилиною мовчання та  поклали квіти до підніжжя стели Пам’яті воїнам-інтернаціоналістам.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора