A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Олександр Великоіваненко

Дата: 08.03.2023 14:40
Кількість переглядів: 118

У СЕМЕНІВЦІ ПОПРОЩАЛИСЯ З ОЛЕКСАНДРОМ МИКОЛАЙОВИЧЕМ ВЕЛИКОІВАНЕНКОМ
Народився чоловік 16 серпня 1983 року в с-щі Семенівка. Закінчив Семенівську загальноосвітню школу №2. Строкову службу проходив у 95 десантно-штурмовій бригаді на Житомирщині.
Після служби у лавах Збройних сил України декілька років обіймав посаду слюсаря на підприємстві «Сільгосптехніка», а потім — на Веселоподільському цукрозаводі, де довгий час також працювали мама Людмила Іванівна і тато Микола Дмитрович.
Життя тривало, Олександр сумлінно трудився, невдовзі одружився, народився синочок Денис. До початку повномасштабного вторгнення працював на Глобинському м’ясокомбінаті оператором виробництва.
У грудні 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Був стрільцем-снайпером десантно-штурмового батальйону ВЧ А0281. Вірно служив Батьківщині, відчайдушно та сміливо обороняючи її на найнебезпечніших рубежах…
Життя Олександра Великоіваненка обірвалося 2 березня 2023 року біля Кремінної Луганської області, де наразі тривають запеклі бої. До останнього подиху військовослужбовець був вірний військовій присязі. У чоловіка залишилися дружина та син.
У пам’яті рідних та близьких Олександр Миколайович залишиться доброю, відкритою, щирою, безвідмовною людиною, готовою в будь-який час підставити надійне плече й допомогти.
Після закінчення війни чоловік планував повернутися до своєї праці та сім'ї... Але сподіванням не судилося збутися...
ВІЧНА І СВЯТА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЮ!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора