Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулось чергове засідання виконкому

Дата: 10.03.2023 10:21
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

10 березня під головуванням селищного голови Людмили Милашевич відбулось чергове засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради.

На засіданні розглянуто питання про затвердження переліку осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяви про отримання компенсації витрат, впорядкування нумерацій об’єктів нерухомого майна, затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, повідомну реєстрацію колективних договорів, надання матеріальної допомоги жителям Семенівської селищної територіальної громади, відшкодування витрат на поховання, затвердження акту приймання-передачі форменного одягу для членів добровольчого формування. З усіх зазначених питань прийнято відповідні рішення.

Селищний голова Людмила Милашевич додатково звернула увагу і на деякі інші питання життєдіяльності громади. Зокрема, начальник фінансового управління Світлана Палій інформувала про стан виконання бюджету селищної територіальної громади.

Насамкінець очільниця громади подякувала  членам виконкому за активність та висловила сподівання на подальшу продуктивну роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора