A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

11  березня – День землевпорядника

Дата: 11.03.2023 09:03
Кількість переглядів: 86

11  березня – День землевпорядника

Земля — це джерело національного багатства переважної більшості країн. Споконвічною цінністю та уособленням життя є вона для української нації з її багатовіковим досвідом землеробства та новими тенденціями.

В сучасній Україні професія землевпорядника особливо потрібна та шанована, адже кваліфікований підхід відіграє вирішальну роль у формуванні земельних відносин, перспективах їх розвитку. 

Суттєво зростає відповідальність працівників цієї служби, адже від їх професіоналізму, неухильного дотримання законодавства, виважених рішень, психологічного підходу залежить ефективність використання земельних ресурсів як потужного вектору економіки та  важеля  розвитку держави.

Тож  шановні землевпорядники!Щиро вітаємо вас з професійним святом – тих, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її сьогодення і майбутнє! Хай ваші досягнення служать збереженню землі як безцінного дару природи, примноженого працею людини. Прийміть побажання міцного здоров’я, миру, добробуту, щастя, злагоди в родинах, плідної праці, впевненості у завтрашньому дні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора