A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено робочу нараду

Дата: 13.03.2023 14:16
Кількість переглядів: 112

Селищний голова Людмила Милашевич наголосила  на важливості забезпечення в умовах воєнного часу стабільного функціонування інфраструктури всієї громади та розпочинати долучатися до благоустрою населених пунктів громади. Такі  завдання  Людмила Павлівна поставила під час наради з керівниками структурних підрозділів та відділів.

Предметом обговорення стала ситуація на підпорядкованих ділянках роботи, про яку доповіли присутні керівники.

 

Також обговорено ряд питань порядку денного: про виконання заходів цивільного захисту в громаді  в умовах воєнного стану  та основні завдання на 2023 рік; про стан  реалізації  соціального проєкту «Активні  парки-локації здорової  України» в громаді та звіт  начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності.  З питань порядку денного інформували   начальник  відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними  органами Сергій Коверя,  начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Наталія Петухова,  головний бухгалтер-начальник відділу  бухгалтерського обліку та звітності Юлія Колотуха.

Обговорили й ряд інших важливих тем. Зокрема – питання медицини, освіти, культури, благоустрою.

В обговоренні взяли активну участь заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Чинчик та Юрій Стеценко.

Ряд доручень отримали начальник юридичного відділу  виконавчого комітету селищної ради Микола Зайченко та заступники селищного голови Сергій Чинчик та Юрій Стеценко.

На завершення селищний голова Людмила Милашевич  побажала керівниками структурних підрозділів та відділів бути більш ініціативними в частині озвучення проблемних та робочих питань на нарадах та поза ними, для більш гнучкого реагування та ефективного вирішення  всіх завдань.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора