A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено семінар-нараду із працівниками клубних закладів громади

Дата: 14.03.2023 15:21
Кількість переглядів: 156

14 березня проведено семінар-нараду із працівниками клубних закладів громади. Підвела підсумки роботи філій комунального закладу «Центральний будинок культури Семенівської селищної ради» за 2022 рік начальник відділу культури та дозвілля Інна Календарь, проаналізувавши результати роботи кожної філії. Детально обговорено проведені ними заходи, стан утримання прилеглих територій, участь в обласних конкурсах та оглядах і ряд інших питань. Також Інна Іванівна наголосила на значній участі наших працівників у наданні допомоги нашим землякам-захисникам та благодійному фонду «Разом до Перемоги» (голова Назар Борисенко). Так, протягом року ми систематично перераховували одноденний заробіток до фонду, що склало 195 343 гривень. Актуальне питання ведення військового обліку піднято головним спеціалістом відділу Юлією Скриль, яка ознайомила присутніх із новими вимогами Постанови КМУ №1487. Спеціаліст відділу культури та дозвілля Ірина Гунько зосередила увагу працівників закладу на питаннях ідентифікації та вивчення нематеріальної культурної спадщини, навела приклади занесення елементів НКС до об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, зазначила на важливості цієї ділянки роботи для збереження культурних традицій українського народу. Тимчасово виконуюча обов’язки директора ЦБК Тамара Шевела повідомила про результати виїзних перевірок роботи філій, окремо наголосивши на виявлених недоліках та відзначивши позитивні сторони діяльності; наголосила на змінах до графіка роботи філій тощо. Олександр Новобранець, методист центрального будинку культури, підвів підсумки роботи над складанням річного звіту про роботу за 2022 рік та реалізацією плану заходів на 2023 рік.

Селищний голова Людмила Милашевич подякувала працівникам ЦБК та філій за роботу, за участь у громадському житті села та волонтерському русі на підтримку ЗСУ. Наголосила на необхідності активізації художньої самодіяльності у сільських клубах, патріотичному вихованні дітей та молоді, залученні людей старшого віку до заходів із вивчення та збереження традицій та обрядів нашого народу.

Насамкінець проведено семінар для завідувачів філій ЦБК та художніх керівників щодо порядку ведення первинної документації.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора