A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Кременчуцького район! Рятувальники наголошують, що в період воєнного стану в державі посилена відповідальність за самовільне випалювання сухої рослинності та її залишків

Дата: 21.03.2023 10:29
Кількість переглядів: 102

Шановні жителі Кременчуцького район! Рятувальники наголошують, що в період воєнного стану в державі посилена відповідальність за самовільне випалювання сухої рослинності та її залишків.

Працівниками Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області спільно з працівниками поліції проводяться рейдові відпрацювання населених пунктів Кременчуцького району, щодо виявлення осіб які порушують встановлені законодавством вимоги правил пожежної безпеки в Україні та здійснюють самовільне випалювання рослинності або її залишків.

Рятувальники в котре наголошують, що за порушення встановлених законодавством вимог правил пожежної безпеки на громадянина складається протокол за ст. 175 КУпАП, що тягне за собою накладання штрафу у розмірі від 1700-3400 грн., за самовільне випалювання рослинності або її залишків на громадянина складається протокол за ст. 77 частина 1 КУпАП, що тягне за собою накладання штрафу у розмірі від 3060-6120 грн.

Антон Тесля, головний інспектор ВЗНС Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора