A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сергій Сімчишин

Дата: 31.03.2023 15:19
Кількість переглядів: 153

У Семеніській громаді   попрощалися із земляком-військовослужбовцем     Сергієм  Сімчишиним

 

Біль сповнює серце.. Невимовний сум  обгортає душу..

Сьогодні, 31 березня, у  Семенівській громаді попрощалися із воїном Сергієм Сімчишиним.

Наш земляк загинув 27 березня в районі населеного пункту Тоненьке на Донеччині у ході виконання бойового завдання. До останнього подиху він залишився вірним військовій присязі і Україні, яку любив понад усе.  

Народився  06 листопада 1980 року в с-щі Семенівка.  Закінчив місцеву школу №2. Вищу освіту здобув у Кременчуцькому інституті економіки, інформаційних технологій та управління за фахом інженер-механік. Проживав у м. Кременчук.  Був одружений,   мав двоє дітей.  

У 2019 році  вступив до лав НВР «Правий сектор Полтавщини», а з часом увійшов до семенівського осередку цього руху.

У кінці 2021 року  уклав контракт на військову службу в територіальній обороні м. Кременчук, а після початку повномасштабного вторгнення, не роздумуючи, пішов на фронт. Служив у складі інженерно-саперного взводу, сапером.  Мав позивний «Правий».

Ім’я Сергія Семеновича Сімчишина  буде навічно  вписане  в історію боротьби українського народу з російськими окупантами  і неодмінної перемоги, про яку мріяв  і за яку воював Герой. Сергій  прийняв  шлях воїна і гідно  його пройшов, виборюючи для кожного свободу та право жити  під мирним небом.

На жаль,  словами  не можна загоїти в серці болючу рану. Та у цей час вся громада розділяє біль  втрати і висловлює глибокі співчуття  рідним і близьким.  Гіркота від втрати навіки у наших серцях

В останню земну путь його провела велилюдна громада,  рідні, друзі та бойові побратими.

Доземний уклін полеглому воїну!  Вічна  пам'ять  і  шана захиснику України!Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора