A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Як додати свідоцтво про народження дитини в Дію?

Дата: 04.04.2023 11:09
Кількість переглядів: 61

Як додати свідоцтво про народження дитини в Дію?

Сьогодні шеринг документів набуває все більшого поширення і є надзвичайно зручним. Шеринг документів – це сервіс, який дозволяє передати копії цифрових документів у державну установу, банк чи будь-яку іншу компанію.

Уже понад 3,5 мільйона батьків додали свідоцтво про народження дитини в Дію. Кілька кліків у смартфоні — і важливий документ завжди під рукою. 

 ✅ Як додати свідоцтво про народження дитини в Дію?

 Зайдіть у застосунок👉 прогортайте свої цифрові документи 👉 на останній картці натисніть Додати документ 👉 виберіть Свідоцтво про народження дитини  👉 введіть серію та номер свідоцтва.

Коли Дія знайде в реєстрі інформацію про вашу дитину, свідоцтво про народження зʼявиться поруч з іншими цифровими документами.

Звертайтеся і ми допоможемо!Нагадуємо, що Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради працює за адресою: с-ще Семенівка, вулиця Незалежності, 44, к.101. Графік роботи — з понеділка по четвер з 08:00 до 17:15 (прийом громадян здійснюється до 16:00) та в п’ятницю з 08:00 до 16:00 (прийом громадян — до 15:00), без перерви. Додаткова інформація за телефоном: +380979200509 або електронною адресою cnap-semenivka-sr@ukr.net.

Ми працюємо для Вас!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора