A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Семенівської  територіальної громади!

Дата: 05.04.2023 14:53
Кількість переглядів: 100

Шановні жителі Семенівської  територіальної громади!

Благоустрій – це візитівка кожного населеного пункту, результат  нашої з вами діяльності, як місцевої влади, так і громадськості.

Традиційно, з першими теплими весняними днями, господарі приватних домогосподарств наводять лад на власних земельних ділянках та прибудинкових територіях.

КП «Комунальник», селищна рада та її виконавчий комітет закликають керівників підприємств, установ  та організацій різних форм власності і жителів громади привести у належний стан закріплені прибудинкові території. Обов’язково прибирайте і місця поховання рідних.

Здійснюючи весняну обрізку дерев, прибираючи прибудинкові території від сухого листя, торішньої трави, тощо, прохання не створювати стихійні сміттєзвалища на території громади,  чи поряд з майданчиками для збору ТПВ,  а відвозити самостійно на сміттєзвалище. Також можна замовити цю послугу в КП «Комунальник». Послуга автомобіля за 1 годину – 566,14 грн без  урахування розміщення сміття на сміттєзвалищі.  Вартість розміщення залежить від об’єму сміття.

Нагадуємо, що за порушення правил у сфері благоустрою, – несанкціоноване викидання сміття, руйнування газонів, несвоєчасне косіння об`єктів рослинного покриву тощо – на правопорушників чекатиме притягнення до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства.

Не будьте байдужими. Долучайтеся до генерального весняного прибирання селища та сіл громади!

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора