A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Спрощена система оподаткування

Дата: 25.04.2023 09:09
Кількість переглядів: 81

Щодо змін у формі податкової декларації платників єдиного податку фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування обліку та звітності

 

Наказом Міністерства фінансів України від 24.11.2022 № 394 внесено зміни до форми податкової декларації платника єдиного податку - фізичної особи – підприємця.

Змінена форма податкової декларації платника єдиного податку - фізичної особи – підприємця доповнена додатком 2 «Розрахунок загального мінімального податкового зобов’язання за податковий (звітний) рік», який подається фізичними особами - підприємцями - власниками, орендарями, користувачами на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, а також голови сімейних фермерських господарств, у тому числі щодо земельних ділянок, що належать членам такого сімейного фермерського господарства та використовуються таким сімейним фермерським господарством.

Розрахунок мінімального податкового зобов’язання такими платниками податків здійснюється у відповідності до вимог ст. 297-1 та ст. 38-1 Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI із змінами та доповненнями. 

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора