Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено робочу нараду: розглянуто питання що знаходяться на контролі

Дата: 25.04.2023 13:10
Кількість переглядів: 109

 

Фото без опису Сьогодні на щотижневій  нараді, яку провела селищний голова Людмила Милашевич з керівниками відділів, структурних підрозділів, комунальних підприємств, розглянуті питання, що знаходяться на контролі.

Найперше — це підсумки роботи за минулий тиждень.

З цих питань доповіли заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Світлана Неіленко, Сергій Чинчик та Юрій Стеценко.

 

Фото без описуОбговорили питання стану запобігання поширення гострого респіраторного захворювання COVID-19, спричиненого коронавірусною інфекцією  SARS COV-2 у  Семенівській громаді.  Як зазначила завідувач сектору охорони здоров’я селищної ради Світлана Бахаутдінова, що за минулий тиждень  зафіксовано 8 випадків захворювання, що на 27 % менше від попереднього показника. «Попри зниження рівня захворюваності на COVID-19 і надалі потрібно дотримуватися комплексу протиепідеміологічних заходів. Особливо це стосується місць масового скупчення та перебування людей. Ці заходи дають позитивні результати, убезпечують від поширення захворюваності на коронавірус», – додала Світлана Григорівна.

Фото без описуЗ питань  порядку денного доповів начальник відділу земельних відносин Григорій Шквир, який зазначив про основні аспекти роботи відділу.

 

Порушувались і проблемні питання соціального захисту населення громади та освіти. Разом з тим обговорено ряд питань  Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради стосовно делегованих повноважень.  За словами начальника ЦНАП Ірини Зубчук роботи з цього питання  на контролі та опрацьовуються згідно чинного законодавства.

Традиційно 26 квітня до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на ЧАЕС ляжуть живі квіти від вдячних жителів громади. Начальник відділу культури та дозвілля селищної ради Інна Календарь прокоментувала хід підготовки  з вшанування пам’яті героїв-чорнобильців.

 

Фото без описуВизначено також інші невідкладні завдання на цей тиждень. Ряд доручень отримати керівники відділів  освіти, сім’ї, молоді та спорту,  земельних відносин, житлово-комунального господарства, цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами,  економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Семенівської селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора