Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Платники Полтавщини віддають перевагу електронній звітності

Дата: 03.05.2023 08:46
Кількість переглядів: 65

Платники Полтавщини віддають перевагу електронній звітності

 

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що протягом I кварталу 2023 року організовано роботу ДПІ щодо приймання звітності на паперових носіях, засобами телекомунікаційного зв’язку та імпортування показників звітності          з електронного носія.  

Як проінформувала пресу заступник начальника Головного управління ДПС       у Полтавській області Алла Рябкова, станом на початок квітня до контролюючих органів Полтавської області платниками податків подано 217 467 податкових декларацій, із яких 214 310 (98,55 %) – засобами телекомунікаційного зв’язку, серед них 112 705 (98,6 %) – юридичними особами та 101 605 (98,5 %) – фізичними особами.

 Протягом січня – березня 2023 року забезпечено своєчасну обробку відомостей від державних реєстраторів, а саме: по ГУ ДПС у Полтавській області – 7482, по      ГУ ДПС у Херсонської області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі – 2453.

З початку поточного року управлінням податкових сервісів прийнято на опрацювання та підготовлено відповіді на 661 лист/запит/звернення від платників податків, правоохоронних органів, органів державної влади, судової влади, органів місцевого самоврядування.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області постійно проводять роз’яснювальну роботу з платниками щодо вдосконалення та переваг використання електронних сервісів ДПС України, підвищують ефективність адміністрування податків та зборів, а також підтримують дієвий діалог із громадянами, представниками бізнес – спільноти та державних органів.

 

Головне управління ДПС у Полтавській областіФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора