Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Семенівській громаді відвідали ветеранів Другої світової війни

Дата: 10.05.2023 16:31
Кількість переглядів: 100

У ці травневі  дні пам’яті ми згадуємо Другу світову війну і всіх, хто віддав своє життя за майбутнє, адже ті далекі події стосуються кожного жителя нашої громади. Хоч учасників трагічних подій з кожним роком все менше, ми пам'ятаємо про їхній подвиг.  І ніколи не забудемо.

Цими днями селищний голова Людмила Милашевич та представники ГФ «Муніципальна міліція»  відвідали ветеранів, які проживають у нашій громаді, та вручили їм продуктові набори. Це Григорій Прокопович Олексашенко (20.11.1927 р.н.) та Михайло Миколайович Руденко (07.10.1924 р.н.), які пройшли фронтами тієї війни.

Незважаючи на свій поважний вік, кожен із них щиро радів зустрічі, бо саме вони - честь, совість і гордість усіх поколінь. З радістю  Михайло Миколайович та Григорій Прокопович   приймали вітання, втирали  сльози від спогадів про далекі фронтові роки та побратимів. А крім того Григорій Прокопович уже традиційно читав  напам’ять фронтову поезію, а  Михайло Миколайович заспівав народну пісню і  поділився  секретами довголіття.

Дорогі наші ветерани! Доземний уклін вам, наймудріше й найстарше покоління, за стійкість, відвагу, героїзм! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків зразком справжнього патріотизму. Бажаємо вам здоров’я, благополуччя, наснаги якнайбільше радісних, щасливих днів.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора