Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З початку року на комунікаційну податкову платформу надійшло   майже 60 звернень

Дата: 11.05.2023 08:57
Кількість переглядів: 65

З початку року на комунікаційну податкову платформу надійшло  

майже 60 звернень

Комунікаційна податкова платформа – сучасний зручний сервіс ДПС                для оперативної та ефективної комунікації з представниками громадськості              та  бізнес-спільноти.

За період з 1 січня по 10 травня 2023 року до регіональної комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Полтавській області надійшло 57 звернень, із яких 32 звернення від платників податків Полтавщини                         та  25 звернень від платників податків Херсонщини.

Відповідно до аналізу звернень за тематикою найбільш актуальними є питання щодо сплати єдиного внеску та єдиного податку у період дії воєнного стану, зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, таблиці платника ПДВ, права на податкову знижку, плати за землю тощо.

За зазначений період від представників Ради бізнес-омбудсмена надійшло 4 звернення щодо зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, таблиць платника ПДВ. Після оперативного та якісного опрацювання фахівцями профільних структурних підрозділів, надано 3 письмові відповіді, проведена 1 робоча зустріч із інспекторами Ради  бізнес-омбудсмена  в режимі онлайн.

Для зручності платників розроблена покрокова інструкція щодо порядку звернення на  комунікаційну податкову платформу. Ознайомитись із нею можна       за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/9213.html

Завжди відкриті до спілкування, звертайтесь на комунікаційну податкову платформу  poltava.ikc@tax.gov.ua

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора