Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Як захистити дитину від падіння з вікна 

Дата: 11.05.2023 11:04
Кількість переглядів: 85

Як захистити дитину від падіння з вікна 

Малюки та діти дошкільного віку полюбляють вивчати навколишній світ через вікно. Вони з цікавістю роздивляються людей, собак та котів, машини які проїжджають повз. Але для кожного дорослого важливо пам'ятати, дитина на вікні - це небезпечно! Дорослому постійно спостерігати за діями малюка нереально, навіть якщо ви на секунду відвернулися, це може призвести до летальних наслідків.

Запам'ятайте, найчастіші причин травмування дітей:

Дитина залишилася без уваги дорослих. На жаль, достатньо хвилини неуваги, щоб втратити найдорожчу людину. Дитину не слід випускати з поля зору ані на мить. Навіть якщо вона зайнята іграшкою в дальньому кутку кімнати.

Москітна сітка не врятує. Якою б маленькою не була дитина, її вагу сітка не витримає. Не варто також сподіватися, що вона сильно сповільнить швидкість падіння: на жаль, практика показує, що сітка не рятує при «польоті» ані з сьомого, ані з другого поверху.

Ризик падіння є для дитини будь-якого віку. Навіть якщо дитині 6 років, і вона знає про загрозу відкритих вікон, це не гарантує стовідсоткової безпеки. Зафіксовані випадки, коли діти, виглядаючи маму з вікна, не втримували рівновагу і травмувалися.

 Шановні батьки, не залишайте своїх дітей без нагляду, адже неуважність може призвести до непоправних наслідків.

Ювенальна поліція України 

На зображенні може бути: 1 особа, дитина та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора