Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні медичні сестри! З нагоди Вашого професійного свята - Міжнародного Дня медичної сестри - прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров'я!

Дата: 12.05.2023 08:20
Кількість переглядів: 111

Шановні медичні сестри!
З нагоди Вашого професійного свята - Міжнародного Дня медичної сестри - прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров'я!

    Професія медичної сестри складна і багатогранна. Вона поєднує в собі надзвичайну відповідальність і високий професіоналізм, лишаючись при цьому мало помітною, але вкрай значущою. У кожному медичному закладі нас першими зустрічаєте саме ви – медичні сестрички. На прийомах, на постах, в операційних, у лабораторіях,  палатах біля хворого ви виконуєте не тільки приписи лікарів, а й працюєте зі складним медичним обладнанням, виконуєте життєво важливі процедури, проявляєте до кожного турботу, розраджуєте, вислуховуєте, підтримуєте і добрим словом, і ділом. Саме тому лікарі високо цінують Вашу невтомну працю, а пацієнти - увагу та турботу.   
   Медсестра  це не  професія, а  стан душі. І сьогодні, у цей тяжкий для нашої країни час, ви невтомно стоїте на сторожі людського здоров’я та життя.

 Дорогі, шановні медичні сестри! У цей день прийміть найщиріші слова подяки за все, що ви робите щодня. Адже часом ви просто вважаєте, що виконуєте свій професійний обов’язок, а насправді повертаєте людину до життя. Спасибі кожній з вас за те тепло і ласку, якими ви щодня обдаровуєте своїх пацієнтів, спасибі за слова підтримки. Бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добробуту, натхнення та всіляких щедрот життя. Нехай зроблене вами з душею повертається до вас сторицею, щоб новий день радував успіхами, неповторністю та красою.

 

Юрій КОЛОДІЙ, головний лікар КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської радиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора