A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сьогодні в Україні відзначають День Героїв

Дата: 23.05.2023 13:29
Кількість переглядів: 65

23 травня стало символом тих, хто боровся і бореться за волю.

 

День Героїв –  в Україні відзначають  на честь українських захисників. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це гордий і одночасно сумний день  - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.

Щорічний День Героїв запровадили на честь всіх захисниць та захисників України, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність і продовжують робити це нині. У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначити 23 травня як День Героїв. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН. Наш сьогоднішній спротив військовій агресії – це спільна справа сотень тисяч українців, які героїчно стали на захист своєї країни. Це величезна кількість героїчних вчинків та історій.

Семенівська громада вшановує пам'ять усіх захисників нашої країни всіх часів.  В цей день висловлюємо  щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь. 

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора