A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

 Віталій Роман

Дата: 23.05.2023 15:07
Кількість переглядів: 93

Біль та горе заполонило громаду – на війні з російськими окупантами загинув  Віталій Роман

 

У жалобі вся громада… Обірвалося ще одне молоде життя…

Сьогодні ми провели в останню путь ще одного воїна – захисника, сержанта, командира відділення  протитанкових  ракетних комплексів взводу вогневої підтримки 5-ї Аеромобільної роти 2-го Аеромобільного батальйону   —  Віталія Сергійовича Романа.

Невимовна та найболючіша втрата для родини. Країна втратила мужнього і відданого Захисника, який віддав життя за волю України у боротьбі з ненависним ворогом і нині поповнив легіон небесних янголів-охоронців.

Народився Віталій  4 липня 1990 року. Навчався у Семенівському НВК №1 імені М.М.Хорунжого. Вищу освіту здобував у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті. Пройшов строкову службу в лавах Збройних сил України, у 2009 р. навчався у центрі підготовки сержантського складу.

У пам'яті всіх, хто знав Віталія, він залишиться світлим, добрим, людяним,  енергійним та  активним, завжди усміхненим...

Військовослужбовець   загинув  в населеному пункті Біленьке Донецької області 14 травня 2023  року.

Провести в останню путь  захисника України прийшли  представники влади, рідні, друзі, жителі громади. Присутні схилили голови   у скорботі, зустрівши воїна на колінах.

Щирі слова співчуття рідним від усієї громади  висловили заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради  Юрій Стеценко та    заступник начальника відділу - начальник відділення обліку мобілізаційної роботи третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Станіслав Ковалевський.

Віталій Сергійович навіки залишиться у нашій пам’яті  захисником миру й волі нашої Батьківщини!  У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім’ї та рідним, розділяємо Ваш біль та сум.

Вічна  пам'ять  і  шана Герою!Фото без опису

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора