A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З нагоди Дня захисту дітей відвідали дитячий будинок сімейного типу та прийомні сім’ї, які функціонують на території Семенівської громади

Дата: 01.06.2023 14:15
Кількість переглядів: 81

З нагоди Дня захисту дітей селищний голова Людмила Милашевич  спільно з директором Центру надання соціальних послуг Любов’ю Вакулою та фахівцями із соціальної роботи Світланою Палій і Тетяною Чернетою відвідали дитячий будинок сімейного типу та прийомні сім’ї, які функціонують на території Семенівської громади – в с-щі Семенівка, селах Очеретувате, Крива Руда та Веселий Поділ.

Вони привітали родини з днем захисту дітей і вручили подяки  та подарунки за  особливе батьківство, благородну і непросту місію,  відкрите  серце і двері домівки для дітей, які з певних життєвих обставин потребують допомоги і підтримки з боку дорослих.

Селищний голова побажала родинам сил та натхнення, щоб  діти зростали  щасливими під мирним небом! Здоров’я, добра, злагоди кожній родині.

На сьогодні на території громади функціонує 1 дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується 9 дітей-вихованців та 5 прийомних сімей, у яких виховується 9 прийомних дітей.

Всього у дитячому будинку та прийомних сім’ях перебуває 18 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.   Одна  прийомна сім’я (1 дитина) переїхала в громаду з Донецької області, члени сім’ї мають статус ВПО.

Сім’ї перебувають під постійним соціальним супроводженням Центру надання соціальних послуг.     

 

 

Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.Немає опису.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора