Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Підготовку до нового опалювального сезону у громаді розпочато  

Дата: 06.06.2023 16:41
Кількість переглядів: 47

Відкрити світлинуПідготовку до нового опалювального сезону у громаді розпочато  

 Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Юрій Стеценко провів  нараду з питань підготовки до опалювального сезону 2023-2024 рр., під час якої обговорили загрози для енергосистеми, визначили поточні завдання і почали планування нового опалювального сезону.

"Цю зиму пройдено. Вона була дуже складною, і цю складність відчув без перебільшення кожен з нас. З огляду на події, які відбулися цього дня, ворог не зупиняється. Так, загроза для енергосистеми залишається. Тож альтернативні види постачання, закупівля генераторів зберігається", - наголосив Юрій Сергійович.

Відкрити світлинуУ нараді взяли участь начальник відділу  управління майном  Семенівської селищної ради  Володимир Романенко,  начальник відділу житлово-комунального господарства, цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами селищної ради Сергій Коверя, начальник відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту  селищної ради Наталія Петухова, спеціаліст відділу культури та дозвілля селищної ради Юлія Скриль,  директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради  Любов Вакула, головний лікар КУ «Семенівська лікарня» Юрій Колодій, директор КП "Семенівський центр ПМСД" Тамара Мазанько та завідувач сектору охорони здоров’я селищної ради Світлана Бахаутдінова.

Відкрити світлинуУчасники наради обговорили ряд важливих питань, зокрема:

технічну підготовку об’єктiв теплопостачальних підприємств, які працюють на альтернативних видах палива; тарифну політику; заготівлю дров на зимовий перiод 2023/24 року.

Також під час заслуховування керівників підприємств були підняті питання щодо поточного та капітального ремонту, приведення у відповідність технічної документації та інші.

Підводячи підсумки наради Юрій Сергійович  наголосив,  активізувати роботу у цьому напрямку, особливо це стосується  медичних та освітніх  закладів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора