A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Увага! Підтримайте своїми голосами проєкт" Природа — наш дім" від Семенівського громади

Дата: 08.06.2023 11:24
Кількість переглядів: 135

Сьогодні, 8 червня, розпочалося голосування в рамках конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Цього року участь у ньому бере єдиний проєкт від Семенівщини під назвою «Природа — наш дім». Віддати свій голос за нього можна за посиланням: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/5/6

Порядковий номер проєкту — 6.

Підготовкою проєкту «Природа — наш дім» займалися спеціалісти відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Семенівської селищної ради.

Проєкт передбачає придбання сучасного обладнання, необхідного для благоустрою населених пунктів громади: подрібнювача гілок, бензопил, бензинового висоторіза, ротарної косарки, трактора-газонокосарки, оприскувача бензинового. Окрім того, серед заходів проєкту — закупівля контейнерів для роздільного збору сміття.

«Головна мета проєкту — покращити стан довкілля нашої громади, турбота про її благоустрій. Звичайно, він не зможе вирішити усіх проблем, але в перспективі — це великий крок до покращення екологічної ситуації в населених пунктах Семенівщини.

Загальна вартість проєкту складає 500 тис. грн. Згідно з правилами конкурсу, його фінансування (в разі перемоги) здійснюється за рахунок коштів місцевого та обласного бюджетів за принципом 50/50.

Звертаємо вашу увагу: голосування за проєкти екоініатив триватиме до 20 червня. Тож не зволікайте! Шановні жителі громади, не будьте байдужими, підтримайте проєкт «Природа — наш дім», віддавши за нього свій голос.

У разі перемоги проєкт планують реалізувати восени 2023 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора