Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації проводить конкурс дитячих малюнків «Живопис природи Полтавщини»

Дата: 16.06.2023 14:26
Кількість переглядів: 65

З метою виховання екологічно свідомої учнівської молоді, дбайливого ставлення до довкілля, підтримки талановитих дітей, а також з нагоди Дня працівника природно-заповідної справи Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації (далі - Департамент) впродовж  15 червня - 1 липня 2023 року проводить конкурс дитячих малюнків «Живопис природи Полтавщини».

У Конкурсі беруть участь діти 6 - 18 років.

Учасники конкурсу кожної вікової категорії готують малюнок, присвячений красі природи Полтавщини, у довільній графічній, живописній формах, виконаний олівцями або фарбами, прямокутної форми. На конкурс подаються лише індивідуальні роботи.

Малюнок має бути наданий/надісланий до 29.06.2023 до Департаменту за адресою: вул. Зигіна, 1, каб. 308, м. Полтава, 36000 з поміткою «Конкурс малюнків». (У разі поштового відправлення - дата визначається за позначкою на поштовому штемпелі. Роботи, надіслані пізніше вказаної дати, не розглядатимуться).

До роботи додається коротка інформація про автора: прізвище, ім,я, дата народження, поштова адреса, контактний телефон для зв'язку.

Малюнки, надіслані на конкурс, авторам не повертаються.

Конкурсні роботи зберігаються у Департаменті та можуть бути

використані в його подальшій діяльності.

Переможці конкурсу оголошуються 07.07.2023.

Результати конкурсу оприлюднюються на офіційному сайті Департаменту в рубриці «Події, коментарі, оголошення» та сторінці в соціальній мережі Facebook, інших засобах масової інформації.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора