Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Олександр Смільський

Дата: 25.06.2023 15:35
Кількість переглядів: 139

У пам’яті назавжди: Семеніська громада попрощалася із земляком –військовослужбовцем Олександром Смільським
У жалобі вся громада…
Сьогодні ми провели в останню путь ще одного воїна – захисника, стрільця 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти військової частини А7311 — Олександра Васильовича Смільського.
Невимовна та найболючіша втрата для родини. Країна втратила мужнього і відданого Захисника, який віддав життя за волю України у боротьбі з ненависним ворогом і нині поповнив легіон небесних янголів.
Чоловік народився 9 липня 1981 року у с. Веселий Поділ. Його бойовий шлях на російсько-українській війні розпочався у квітні 2023 року.
Військовослужбовець поліг на полі бою 22 червня 2023 р. в н.п. Новомихайлівка Донецької області.
Провести в останню путь захисника України прийшли представники влади, рідні, друзі, жителі громади. Присутні схилили голови у скорботі, зустрівши воїна на колінах.
Щирі слова співчуття рідним від усієї громади висловили Семенівський селищний голова Людмила Милашевич та т.в.о. начальника третього відділу Кременчуцького РТЦК та СП майор Станіслав Ковалевський.
Пам'ять про Олександра Васильовича буде вічно жити в наших серцях, в історії нашого краю та України. У цей важкий час висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя!
Вічна й світла пам`ять!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора