Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Завершено роботу двадцять другої (позачергової) сесії селищної ради

Дата: 29.06.2023 11:11
Кількість переглядів: 161

Розпорядження від 19 травня 2020 року №80 "Про призначення засідання сесії  сільської ради" | Дядьковицька територіальна громада

29 червня селищний голова Людмила Милашевич провела пленарне засідання двадцять другої (позачергової) сесії селищної ради восьмого скликання.

За результатами роботи постійних комісій, які попередньо принципово розглядали всі подані розробниками проєкти рішень, на пленарний розгляд було винесено 15 питань:

.Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2023 рік. 

2.Про внесення змін до Комплексної програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації (події) Семенівської селищної територіальної громади на 2021 – 2025 роки.

3.Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційної  підготовки на території  Семенівської селищної територіальної громади на 2021 – 2025 роки

4.Про результати діяльності Глобинської окружної прокуратури щодо протидії злочинності.

5.Про передачу паливно-мастильних матеріалів та затвердження акту прийому передачі

6.Про затвердження розпоряджень селищного голови, виданих в міжсесійний період

7.Про передачу в оперативне управління автомобіля ЗАЗ 110307, державний номер ВІ 8816 НВ, КП «Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради»

8.Про внесення змін до Додатку 1 «Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток територіальної громади смт. Семенівка, здійснення представницьких та інших заходів на 2021 – 2025»

9.Про надання соціальних послуг пунктом прокату засобів реабілітації в Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради

10.Про внесення змін до структури Центру надання адміністративних послуг  Семенівської селищної ради

11.Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради, у новій редакції

12.Про надання дозволу на приватизацію трьохкімнатної квартири з господарськими будівлями

13.Про внесення змін до штатного розпису Очеретуватського комунального закладу дошкільної освіти Семенівської селищної ради «Перлинка»

14.Про встановлення батьківської плати за харчування дітей у закладах освіти Семенівської селищної ради

15.Про відмову Ятлу Сергію Васильовичу у розгляді повторного зверненя щодо укладення на новий строк договору оренди земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення фермерського господарства з кадастровим номером 5324581200:00:004:0019, розташованої за межами населених пунктів (за межами с.Веселий Поділ) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

В роботі пленарного засідання взяв участь керівник Глобинської окружної прокуратури Валерій Хатьонка, який інформував по одному з питань порядку денного – роботі окружної прокуратури щодо протидії злочинності. Він наголосив на відносно позитивній ситуації в цьому плані по Семенівській громаді.

У розділі «Різне» виступили: депутат Василь Голодний, який зосередив увагу на співпраці депутатського корпусу та виконавчого апарату,  удосконаленню координації роботи, депутат Тетяна Тарапунець, котра закликала колег  в цей складний час робити добро для людей, не чекаючи похвали та слів вдячності, особливо наголосила на підтримці внутрішньо переміщених осіб. Вона також передала депутатам-педагогам дитячі розвиваючі ігри для школярів від колишньої переселенки з Харкова, яка таким чином віддячила за тепло та гостинність наших людей, зокрема жителів Кривої Руди та Степанівки.

Підсумувала роботу двадцять другої (позачергової) сесії селищний голова Людмила Милашевич, яка щиро подякувала депутатам за активну роботу. Принагідно адресувала найтепліші слова Тетяні Тарапунець, яка є справжнім координатором та організатором добрих справ, надійним партнером волонтерських організацій. 

Відзначила системну цілеспрямовану організаторську роботу та благодійну діяльність депутатів Валерія Книша, Сергія Семигреєнка, Сергія Кісліченка, Василя Голодного, Лариси Власюк, підтримку Миколи Забари, Михайла Погрібного, Андрія Скрипки, Олександра Суркова, Олега Плужника,  досвід колишніх сільських голів Сергія Сироти та Романа Мидловця, що сьогодні активно допомагає в організації життєдіяльності сіл.

Наголосила, що кожний депутат сьогодні в своїй площині є генератором позитивних ідей та продуктивної роботи, і це неоціненно важливіше за будь-які політичні амбіції. Спільними зусиллями наближаємо Перемогу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора