Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем Національної поліції!

Дата: 04.07.2023 05:00
Кількість переглядів: 57

З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ! - Полтавський науково-дослідний  експертно-криміналістичний центр МВС України

Шановні  працівники Національної поліції, ветерани правоохоронних органів!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Національної поліції України! Поліція - одна із суспільних інституцій, яка в останні роки найвиразніше асоціюються з реформами, і ця тенденція в площині євроінтеграційних процесів набиратиме нових обертів.

Але в будь-якій суспільній ситуації на плечі правоохоронців незмінно лягає висока відповідальність за реалізацію державної політики у сфері захисту прав та свобод, протидію злочинності,  стан публічної безпеки і спокій громадян.

Нерозривний зв’язок з громадою, цілодобова варта заради безпечної життєдіяльності людей, високі професійні ризики, помножені на сміливість, оперативність, рішучість, фізичну та моральну витривалість – це незаперечні складові поліцейських буднів. Робота поліції завжди була, є й буде поза часовими чи святковими рамками.

Сімнадцятий місяць свій  суворий алгоритм диктує повномасштабна війна, яка розширила коло обов’язків та висунула нові жорсткі правила.

В арсеналі поліцейських звичними стали сучасні методи та технології, що є безумовним плюсом як в розкритті злочинів, так і превентивній діяльності.

Але попри прогрес, ніхто не відміняв людський фактор.  Тож хай поліцейські лави постійно поповнюються компетентними, мотивованими, здатними рішуче протистояти найважчим викликам працівниками.

Важливим маркером в організації правоохоронної роботи також є продуктивна співпраця та постійна комунікація з органами  місцевого самоврядування. 

Шановні вартові правопорядку, прийміть сердечні вітання зі святом! Нехай  високий професіоналізм реально сприяє формуванню в суспільстві гідних правозахисних стандартів, неухильно зростає рівень довіри населення.

Щиро вдячні вам за неспокій, тривожні ночі, нервову напругу, за гідний внесок  у загальну Перемогу!

Віримо у вашу надійність та високу професійну честь! Сили вам, енергії, оптимізму, стійкості, родинної злагоди, поваги від людей, душевної  рівноваги! Хай здійснюються мрії!  Слава Україні!

 

З повагою селищний голова                                                               Людмила МИЛАШЕВИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора