Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулось чергове засідання виконкому

Дата: 07.07.2023 11:19
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

7 липня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради під головуванням селищного голови Людмили Милашевич, яке традиційно розпочалось із хвилини мовчання в пам`ять про загиблих у російсько-українській війні.

Загалом на порядок денний виносилось 18 проєктів рішень, з яких інформували начальники відділів та управлінь Сергій Коверя, Микола Зайченко, Ірина Зубчук, Тамара Таран, Григорій Шквир, Алла Оніпко. З усіх  питань прийнято відповідні рішення.

Зокрема, члени виконкому проголосували за рішення щодо впорядкування нумерацій об`єктів нерухомого майна, розгляд звернень про продовження терміну дії паспорта прив`язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами,  затвердження переліку  осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяву на отримання компенсації витрат, проведення містобудівного моніторингу розробленої містобудівної документації.

Розглянуто і блок питань, наданих службою в справах дітей,  та питання про надання матеріальної допомоги жителям Семенівської селищної територіальної громади.

Підтриманий також проєкт рішення щодо проведення зовнішнього незалежного фінансового аудиту бухгалтерської діяльності виконавчого комітету Семенівської селищної ради, ініційованого селищним головою.

Розглянуто також деякі інші питання, зосереджено увагу на впорядкуванні підприємницької діяльності на території громади.

Насамкінець Людмила Милашевич подякувала членам виконкому за активність та висловила впевненість в подальшій злагодженій роботі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора