Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Державна податкова служба інформує: адміністративні послуги

Дата: 21.07.2023 11:00
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Майже 80 тисяч адміністративних послуг надано податківцями Полтавщини

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що в 27 Центрах обслуговування платників, які були створені в кожній ДПІ, платникам податків Полтавщини надаються якісні адміністративні та сервісні послуги. Відвідувачі Центрів обслуговування платників можуть подати податкову звітність, одержати консультаційні та інформаційні послуги з питань застосування податкового законодавства, практичну допомогу від фахівців щодо використання електронних сервісів від ДПС. Зокрема, в Центрах обслуговування платників ДПІ у м. Полтаві та Кременчуцької ДПІ ще й отримати кваліфіковані електронні підписи.

За повідомленням в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової, з початку 2023 року до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Полтавській області звернулися 84 333 платники податків з метою отримання адміністративних послуг. За результатами розгляду таких звернень надано 79 005 адміністративних послуг, у тому числі в електронному вигляді – 24 958, через Центри обслуговування платників – 48 096.

Більше інформації ви знайдете на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Головне управління ДПС у Полтавській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора