A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення про збір заявок на відшкодування витрат за оренду приміщення та оплату комунальних послуг суб’єктам господарювання — внутрішньо переміщеним особам!

Дата: 07.08.2023 11:06
Кількість переглядів: 49

Оголошення про збір заявок на відшкодування витрат

за оренду приміщення та оплату комунальних послуг суб’єктам господарювання внутрішньо переміщеним особам!

 

У рамках Комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2023-2024 роки Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облвійськадміністрації проводить  збір заявок на відшкодування витрат за оренду приміщення та оплату комунальних послуг суб’єктам господарювання — внутрішньо переміщеним особам.

Право на відшкодування витрат мають суб’єкти підприємництва (фізичні особи - підприємці та юридичні особи, засновником яких є внутрішньо переміщені особи), які:

зареєстровані в органах з питань соціального захисту населення як внутрішньо переміщена особа;

зареєстровані як платники податків, ведуть підприємницьку діяльність та сплачують податки на території Полтавської області;

дотримуються чинного законодавства України про працю, зокрема в частині виплати заробітної плати у розмірі не менше встановленого мінімального розміру;

для здійснення господарської діяльності орендують на території Полтавської області приміщення та мають укладені договори оренди, а також сплачують комунальні послуги (тепло-, газо-, електро- , водопостачання та водовідведення).

Відшкодування вартості оренди приміщення здійснюється у розмірі не більше ніж 25 000 гри (двадцять п’ять тисяч гривень) на місяць.

Відшкодування за оренду приміщення та оплату комунальних послуг здійснюється щомісячно за попередній місяць.

Документи подаються у паперовому вигляді на адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної державної адміністрації: вул. Соборності, 45, місто Полтава, 36014.

Крайній термін подання заявок – 25 вересня 2023 року.

Телефони для довідок: (0532) 60 43 10, (0532) 60 93 83.

Заявка на відшкодування: http://surl.li/jqonx

Перелік документів: http://surl.li/jqomo

 

Відділ економічного розвитку на інвестицій селищної радиНа зображенні може бути: 1 особа


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора