A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформаційна година для осіб, що перебувають на обліку в Кременчуцькому районному секторі № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області

Дата: 08.07.2023 10:45
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

У липні в Україні щорічно відзначається День Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Свято встановлено в Україні з метою подальшого розвитку національних військових традицій, ураховуючи важливу роль Сил спеціальних операцій Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави, згідно з Указом Президента України «Про День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України» від 26 липня 2016 року № 311/2016.

З цього приводу 07 липня 2023 року головний юрист сектору «Семенівське бюро правової допомоги»  Зайченко Олена прийняла участь у перегляді та обговоренні короткометражної документальної стрічки Українського режисера Сергія Лисенка, що була продемонстрована у рамках роботи кіноклубу Docudays UA при Кременчуцькому РС № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.

Після перегляду фільму Зайченко Олена розповіла про права та соціальний захист військовослужбовців. Присутніх також було повідомлено про порядок отримання безоплатної правової допомоги та можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги ветеранами війни, членами сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членами сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, що включає такі види правових послуг:

- захист;

- здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;

- складення документів процесуального характеру.

Після інформаційної частини заходу працював консультаційний пункт, де всі бажаючі мали змогу отримати правові консультації.

За правовою допомогою можна звернутися до сектору “Семенівське бюро правової допомоги”, що знаходиться за адресою смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341)91243.

Крім того, отримати безоплатну правову допомогу під час дії воєнного стану можна наступним чином. За номером 0 800 213 103 надаються консультації та роз’яснення з правових питань, додаткові відомості про надання безоплатної правової допомоги тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора