A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ВИТЯГ ПРО НОРМАТИВНО-ГРОШОВУ ОЦІНКУ ЗЕМЛІ МОЖНА ЗАМОВИТИ ЧЕРЕЗ ЦНАП

Дата: 29.08.2023 15:40
Кількість переглядів: 169

ВИТЯГ ПРО НОРМАТИВНО-ГРОШОВУ ОЦІНКУ ЗЕМЛІ МОЖНА ЗАМОВИТИ ЧЕРЕЗ ЦНАП

Видача витягу про нормативно-грошову оцінку землі – одна із найбільш затребуваних послуг у сфері земельних відносин у Центрі надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради. Цей факт пояснюється тим, що дані щодо оцінки землі необхідні для визначення розміру земельного податку, державного мита при міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок, орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності тощо.

Витяг можна замовити:

  • шляхом безпосереднього звернення до ЦНАП;
  • через портал електронних сервісів Держгеокадастру за посиланням https://e.land.gov.ua/services. Для цього потрібно пройти електронну ідентифікацію через електронний цифровий підпис чи BankID.

У наданні витягу про нормативно-грошову оцінку землі може бути відмовлено у разі, якщо:

• відсутня технічна документація з нормативної грошової оцінки земель;

• земельна ділянка не сформована в ДЗК;

• у відомостях Державного земельного кадастру відсутній код виду цільового призначення земельної ділянки;

• документи подані не в повному обсязі (відсутність документа, що підтверджує повноваження діяти від імені заявника) та/або не відповідають вимогам, встановленим законом (заява не відповідає встановленій формі).

Нагадуємо, що Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради працює за адресою: с-ще Семенівка, вулиця Незалежності, 44, к.101. Графік роботи — з понеділка по четвер з 08:00 до 17:15 (прийом громадян здійснюється до 16:00) та в п’ятницю з 08:00 до 16:00 (прийом громадян — до 15:00), без перерви.

Додаткова інформація за телефоном: +380979200509, електронною адресою cnap-semenivka-sr@ukr.net або на сайті https://sem.cnapua.gov.ua/

Ми працюємо для Вас!

ЦНАП Семенівської селищної радиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора