Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сергій Яровий

Дата: 09.09.2023 16:26
Кількість переглядів: 154

     У Семенівській громаді скорботні дні. Жителі та гості селища попрощалися із земляком, українським захисником, сержантом, командиром відділення технічного обслуговування взводу забезпечення 1 самохідного артилерійського дивізіону в/ч А4784  Сергієм Яровим  30.12.1973 р.н., жителем села Степанівка Семенівської територіальної громади.

Сергій Дмитрович трагічно загинув 02 вересня 2023 року поблизу с.Василівка Куп'янського району, Харківської області.

Щоб віддати данину пам'яті полеглому воїну, прийшли його односельці, військовослужбовці, керівництво громади, побратими, однокласники, друзі, найближчі та найдорожчі люди.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Стеценко  та заступник начальника третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплекту та соціальної підтримки майор Станіслав Ковалевський висловили співчуття рідним та закликали свято берегти пам'ять про Героїв, які стали на захист держави. На знак пам'яті та любові присутні поклали квіти. Сльози нестримно котилися від нестерпного болю, жалю та скорботи за  обірваним життям.

Схиляємо голови перед подвигом нашого земляка. У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім'ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести Ваше родинне горе. Царство Небесне... Герої не вмирають!Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора