A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про скликання двадцять четвертої (позачергової) сесії Семенівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 27.09.2023 09:04
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

До уваги депутатів!

29 вересня 2023 року о 08.00 год. згідно розпорядження Семенівського селищного голови  від 26.09.2023 року  у приміщенні адміністративного будинку (вул.Незалежності, 44, смт. Семенівка) скликається пленарне засідання двадцять четвертої (позачергової) сесії селищної ради  восьмого скликання з порядком денним:

  1. Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  2. Про затвердження розпоряджень селищного голови, виданих в міжсесійний період.
  3. Про списання та утилізацію основних засобів та інших необоротних активів Виконавчого комітету Семенівської селищної ради.
  4. Про передачу паливно-мастильних матеріалів та затвердження акта прийому передачі.
  5. Про надання згоди на прийняття у комунальну власність основних засобів та інших необоротних матеріальних активів, що знаходяться на балансі Кременчуцької районної державної (військової) адміністрації.
  6. Про передачу пально-мастильних матеріалів та матеріальних цінностей третьому відділу Кременчуцького РТЦК та СП.
  7. Про внесення змін та затвердження в новій редакції «Програми з організації харчування здобувачів освіти закладів дошкільної та загальної освіти Семенівської селищної ради на 2023 рік».
  8. Про затвердження фінансового плану на 2024 рік КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної та Оболонської сільської ради.
  9. Про затвердження фінансового плану на 2024 рік КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної та Оболонської сільської ради.
  10. Про внесення змін до Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Семенівської селищної ради.
  11. Про внесення змін до Програми розвитку та фінансування охорони здоров’я на території Семенівської селищної територіальної громади на 2021 – 2025 роки.
  12. Про затвердження Програми фінансової підтримки діяльності органів  виконавчої  влади на 2023 рік.
  13. Про підтримку позиції Всеукраїнської Асоціації ОТГ щодо законопроекту № 10037 від 12.09.2023, зокрема військового ПДФО.
  14. Про затвердження Положення про місцеву пожежну команду.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованими у масивах земель сільськогосподарського призначення ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ГРАНІТ-АГРО» та передачу земельних ділянок під польовими дорогами в користування на умовах оренди.
  16. Про припинення з громадянином Прилуцьким Олександром Миколайовичем договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення.
  17. Про надання дозволу ПРИВАТНОМУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ДРУЖБА» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, розташованих за межами с. Очеретувате на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, згідно державного акта на право постійного користування землею.
  18. Про надання дозволу громадянину Харченку Анатолію Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, земельної частки (паю), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (земельної частки (паю) в натурі (на місцевості), розташованої на території колишньої Василівської сільської ради, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянці Васецькій Ганні Іванівні.
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для сінокосіння і випасання худоби з кадастровим номером 5324582400:00:001:0152, розташованої за межами с. Середине на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди громадянці Швардак Олександрі Вікторівні.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення під польовими дорогами, запроектованими для доступу до земельних ділянок, розташованими у масивах земель сільськогосподарського призначення ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ «ПОЛТАВАЗЕРНОПРОДУКТ» та передачу земельних ділянок під польовими дорогами в користування на умовах оренди.
  22. Про передачу в оренду АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «УКРТЕЛЕКОМ» земельної ділянки комунальної власності з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій з кадастровим номером 5324555100:30:004:0013, розташованої по вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 1 в смт Семенівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  23. Про надання дозволу громадянину Іващенку Олегу Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.
  24. Про надання дозволу громадянці Юрченко Олені Андріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  25. Про надання дозволу громадянці Тарапунець Тетяні Григорівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення, для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах с. Бурімка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  26. Про надання дозволу громадянці Новобранець Тетяні Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди.
  27. Про надання дозволу громадянці Гошко Марині Сергіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.
  28. Про надання дозволу громадянину Забарі Вячеславу Миколайовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.
  29. Про надання дозволу громадянці Сурковій Діані Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.
  30. Про надання дозволу громадянину Волик Ларисі Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.
  31. Про надання дозволу громадянці Вовк Ганні Григорівні на   виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.
  32. Про надання дозволу громадянину Мельниченку Володимиру Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.
  33. Про надання дозволу громадянину Прудкому Тарасу Андрійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, у подальшому для передачі в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.
  34. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки з кадастровим номером:5324582000:00:007:0205, для створення громадських сіножатей та пасовищ на території Семеніської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.
  35. Різне.

Додаткове питання:

Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційної підготовки на території Семенівської селищної територіальної громади на 2021 – 2025 роки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора