Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Державна реєстрація смерті у ЦНАП

Дата: 27.09.2023 11:09
Кількість переглядів: 53

Одним з видів делегованих повноважень, які виконує Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради, є державна реєстрація смерті.

Заява про державну реєстрацію смерті подається не пізніше трьох днів з дня настання смерті чи виявлення трупа, а в разі неможливості одержання лікарського свідоцтва про смерть, фельдшерської довідки про смерть - не пізніше п'яти днів.

Подати заяву про державну реєстрацію смерті може будь-яка особа з документами, що підтверджують факт настання смерті.  На період введення воєнного стану  дана заява  подається до будь якого органу державної реєстрації актів цивільного стану  незалежно від місця  проживання померлого, місця настання смерті, виявлення трупа чи  місця поховання.

 Підставою для державної реєстрації смерті є:

а) лікарське свідоцтво про смерть (форма № 106/о), 

б) фельдшерська довідка про смерть (форма № 106-1/о), 

в) лікарське свідоцтво про перинатальну смерть;

На підтвердження  факту державної реєстрації смерті ЦНАП видається свідоцтво про смерть та довідка для отримання допомоги на поховання. Нагадуємо, що Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради працює за адресою: с-ще Семенівка, вулиця Незалежності, 44, к.101. Графік роботи — з понеділка по четвер з 08:00 до 17:15 (прийом громадян здійснюється до 16:00) та в п’ятницю з 08:00 до 16:00 (прийом громадян — до 15:00), перерва з 12:00 до 13:00. Більше інформації за телефоном +380979200509, електронною адресою cnap-semenivka-sr@ukr.net або на нашому сайті https://sem.cnapua.gov.ua/

Ми працюємо для Вас!

ЦНАП Семенівської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора